Frazadasta on moneksi.

Tällä sivulla haluamme näyttää osan niistä tavoista, jolla frazadaa voi käyttää. Ihan hirveän mielellämme näytämme asiakkaittemme kuvia ihan oikeista sisustuksista. Siksi toivonkin, että lähettäisit minulle kuvan omasta frazadastasi juuri siellä, minne se on kotiutunut. Kuvat ja haluamasi tekstin voit lähettää osoitteeseen pia@frazada.fi. Myös frazadojen tekijät Perussa ovat kovasti otettuja nähdessään kuvia omien mattojensa käytöstä täällä Suomessa. Niinpä juuri näitä sivuja ihaillaan myös frazadojen lähtöpaikassa.

Jaa iloa!

 

Lotta käyttää frazadaansa pöytäliinana, ja kirjoitti siitä näin:
” Tämä Frazada on kuin meille vartavasten tehty, kaikessa väriloistossaan ja rouheudessaan täydellinen! En yleensä rakastu materiaan, mutta tämä taisi viedä sydämen ensinäkemältä.”

Instant piristysruiske tyylikkään harmaanvalkoiseen skandikotiin frazadoista värikkäimmillä. Piste i:n päälle.

Lämpöä terassille niin värien, kuin materiaalinkin muodossa.

Anne Helsingistä yhdisti upean, inkojen chakana-kuvioisen laamamaton moderniin sisustukseen.

Frazada raikastaa hienosti suomalaisen mökin mäntylattian, kuten tämä Teijan kuva Hankasalmelta osoittaa.

Pieni raita vaaleaa sinistä yhdistää rauhallisen, poltetun vaaleanpunaisen sävyjä sisältävän maton Marin sohvaan Helsingissä.

Pia Helsingistä käyttää frazadaa mattona, ja perusteli sitä näin:

”Olen käyttänyt mattoja pöytäliinoina jo yli 20 vuotta. Ne ovat sekä helppohoitoisia, että lämpimiä Suomen talvikodeissa ja värit hehkuvat pakkasen keskellä. Syksyn ja kevään kosteuskaan ei pureudu niiden läpi. Kattaukset mattojen kanssa ovat aina persoonallisia. Värit sopivat kotiin kuin kotiin, vaatii vain rohkeutta ottaa värit käyttöön sisustuksessa. ”

Tuula Helsingistä ryhdisti ruokailutilan luonnollisista lampaan väreistä kudotulla frazadalla.

Minna Helsingistä sai lahjakortin, ja osti sillä sohvan suojaksi ja 
piristykseksi huopapaksuisen frazadan.

Muutamalla tyynyllä ja matolla piristyy skandinavisen valkoisen tilan ilme helposti ja nopeasti.

Kevyemmät frazadat sopivat myös päiväpeitoiksi. Koko parisänkyä ei saada frazadan mitoilla peittoon, mutta osapeittona tai sängylle heitettynä huopana se piristää helposti makuuhuoneen ilmeen.

Se ihan paras frazadan pesuohje: pakkaspäivä ja lumihanki.

Tässä jooga-/mietiskelytilassa on rentoutumistakuu.

Ohuemmat frazadat toimivat hienoina, taatusti uniikkeina verhoilukankaina.

Instant-tunnelmaa frazada-pöytäliinalla!

Yhdistelemällä värikästä rauhallisiin luonnonsävyihin saa aikaan hienoja kontrasteja.

Osa frazadoista on sen verran ohuempia, että niitä voi käyttää huopina. Kuvauksen yhteydessä on tästä silloin aina maininta.

Frazada toimii mainiosti sohvanpäällisenä. Kuvassa mallina perinteiseen mäntyhirteen yhdistettynä.

Suuressa tilassa mattoja kerrostamalla luodaan taidetta lattiallekin.

Mäntylinnan huoneistomajoitus Mänttä-Vilppulassa toimii mainiona tukikohtana Serlachius-museoiden tutkailemiselle. Viehättävä B&B on sisustettu tyylillä, ja nyt myös frazadalla. Katso lisää @pinecastleapartment (sekä Facebookissa, että Instagramissa)

Ihana @Vintageinteriorxx (Instagram ja Facebook, blogi osoitteessa https://keltainenkahvipannu.blogspot.com) on käyttänyt frazadaansa sekä mattona, että sohvanpeitteenä. Sopii täydellisesti tyylikkääseen väriyhdistelmään, ja väritystä voi melposti muuttaa kääntämällä frazada.

Erityisesti viileän sävymaailman frazadat raikastavat hienosti suomalaisen kesämökin mäntylattiaa. Lisäksi ne ovat villaisina luontaisesti likaa hylkiviä, ja lämmittävät varpaiden alla mukavasti.

Frazada sopii niin ryhdikkään helpoksi sohvan irtopäälliseksi, huovaksi kuin matoksikin. Kuin kotonaan suomalaisella kesämökillä.

Pirteän tyylikäs, kevyemmin kudottu frazada sopii paitsi sägnyn somistukseksi, myös torkkupeitoksi.

Terassin mattona frazada toimii erinomaisesti: Se hylkii villaisena likaa, on lämmin ja helppo ravistella.
Koska frazadat värjätään luonnon väriaineilla ilman kemiallisia kiinnitteitä kannattaa muistaa, että jos maton ei halua haalistuvan se kannattaa keriä rullalle kun sitä ei käytetä.

Ota yhteyttä!