Jaa iloa

Frazada 118

240,00  alv. 24%

Haluatko todellisen katseenkääntäjän? Entä oletko miettinyt, miten vihreän ja pinkin, punaisen ja keltaisen, keltaisen ja lilan sekä oranssin ja lilan pystyy yhdistämään sopuisasti yhteen mattoon? Tässä paksussa frazadassa on vastaus kysymyksiin. Frazadan koko: n. 160*168cm Materiaali: 100% lampaanvilla Hinta sisältää postikulut Manner-Suomeen. Perinteisestä frazadojen kudontatekniikasta johtuen matossa on kaksi yhteen ommeltua paneelia. Kuvissa näytetty keinovalon lisäksi maton väritys luonnonvalossa

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 118 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Jokainen frazada on ainutlaatuinen yksilö. Jos haluat matoltasi täydellistä symmetriaa ja viivottimella vedettyjä raitoja, frazada ei ole kenties sinulle se paras vaihtoehto. Käsityö paitsi saa, sen myös pitää näkyä. Koska langat värjätään käsin, vaihtelevat värien sävyt samassakin matossa. Mitat voivat heittää parillakin sentillä maton päästä päähän.

Päätellyn langan pää saattaa pilkistää kudoksesta, ja joissain tapauksissa kutoessa katkennut lanka on paikattu piiloon (mahdollisista paikkauksista pyrimme aina kertomaan k.o. tuotteen kohdalla). Monesti maton puoliskoihin on kudottu tarkoituksella epäsymmetriaa. Saattaapa kudoksesta löytyä aivan erivärinenkin langanpätkä keskeltä kuviota tuomassa säröä.

Ota yhteyttä!