Jaa iloa

Frazada 94

220,00  alv. 24%

Tyylikkäästi punertavia sävyjä lampaanvillan vaaleaan yhdistävä matto saa muutaman ryhdistävän raidan vihreästä. Reunat on kantattu kauttaaltaan vaaleanpunaisella. Loimi eli värit ovat lampaanvillaa, mutta kudottaessa käytetyssä langassa on mukana myös laamanvillaa (pidemmät, pörröisemmät kuidut, jotka pilkistävät kudoksesta). Tähän mattoon on ommeltu viesti / puumerkki tekijältä: Kaksi pistoa vaaleanvihreää lankaa yhdessä kulmassa.

Frazadan koko: n. 144*175cm
Materiaali: laaman- ja lampaanvilla
Hinta sisältää postikulut Manner-Suomeen.

Perinteisestä frazadojen kudontatekniikasta johtuen matossa on kaksi yhteen ommeltua paneelia.

Kuvissa näytetty keinovalon lisäksi maton väritys luonnonvalossa.

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 94 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Jokainen frazada on ainutlaatuinen yksilö. Jos haluat matoltasi täydellistä symmetriaa ja viivottimella vedettyjä raitoja, frazada ei ole kenties sinulle se paras vaihtoehto. Käsityö paitsi saa, sen myös pitää näkyä. Koska langat värjätään käsin, vaihtelevat värien sävyt samassakin matossa. Mitat voivat heittää parillakin sentillä maton päästä päähän.

Päätellyn langan pää saattaa pilkistää kudoksesta, ja joissain tapauksissa kutoessa katkennut lanka on paikattu piiloon (mahdollisista paikkauksista pyrimme aina kertomaan k.o. tuotteen kohdalla). Monesti maton puoliskoihin on kudottu tarkoituksella epäsymmetriaa. Saattaapa kudoksesta löytyä aivan erivärinenkin langanpätkä keskeltä kuviota tuomassa säröä.

Ota yhteyttä!